tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tästä ei eväs parane eli uusi blogiruoka in making

Yksinkertainen on kaunista, niin aina. Ja yleensä se on myös hyvää.

Jos ei tästä tulee seuraavaa supersuosittua hittiblogiruokaa, niin sitten ei mistään. Saanko esitellä hyvä herrasväki: Munapitsa!

Munasta on moneksi

Epämääräisestä nimestään huolimatta itse ruoassa ei ole mitään epämääräistä. Se valmistuu näinkin simppelisti ja  yksinkertaisista aineksista:

Tarvitset:

  • Pari kananmunaa
  • Purkillisen tonikkalaa (sortti is your choice)
  • Paprikan
  • Punasipulin
  • Fetajuustoa maun mukaan
  • Oliiveja maun mukaan
  • Valkosipulia maun mukaan
  • Juustoraastetta (pari desiä)
Koristeluun:
  • Avokado
Valmistus:

1. Riko kananmunat uuninkestävään vuokaan ja hauduta uunissa 225 asteessa sen verran, että pohja hyytyy ihan himppasen.
2. Heitä sekaan pilkotut vihannekset ja muut täytteet. Mausta maun mukaan. Esim. chilimauste, mustapippuri, paprikamauste ja sitruunapippuri toimivat hyvin. Ripottele lopuksi päälle juustoraaste
3. Kypsentele uunissa, kunnes pohja on kypsä eli jähmeä, siis munakasmainen. Vartti–puoli tuntia riittänee uunin tehokkuudesta riippuen (meidän vanhalla Stömbergillä menee aina vähän normaalia pidempään). 
4. Tsiipaloi avokado ja levittele palaset pitsan pinnalle.
5. Anna mennä ääntä kohti.

On oikeasti hyvää. Vannon. Ja variaatiovaihtoehdoissahan on vain ruokakauppa rajana.

Peace man,

Helmi

Translation:

Behold, this is the new hit blog food: eggpizza!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti