sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sussiii

Kuten jo blinipostauksen yhteydessä uhkailin, kävin testaamassa myös niitä Intron susheja viikonloppuna.

Muistelen, että viime vuonna Intron sushilistalla oli yksi vielä suurempi annos, sillä nyt isoimpaan annokseen kuului 9 sushi-palaa. Vähän minua kiinnostaisi tietää, riittääkö jollekin ihmiselle oikeasti ruoaksi pelkkä yhdeksän sushin setti. Itse voisin vetää helposti kerralla vaikka sen 20 kipaletta. Tästä syystä vatsani huusikin alkupaloja, ja niitähän löytyi.

Lazy shrimps
Annos näyttää tässä kännykkäkuvassa ehkä hieman epäilyttävältä, mutta kysessä oli siis friteerattuja katkaravunpyrstöjä chilimajoneesilla. En ole ennen syönyt, mutta toimivat erinomaisesti.

Ja sitten oli sen pääruoan vuoro:

Illan kutsuvieraat
Rapulinjalla jatkettiin, sillä lautaselta löytyi 3 jättikatkarapunigriä, 3 jokirapu-californianmakia ja 3 kylmäsavulohimakia (15,90 €).

Omaksi suosikikseni nousivat nuo kylmäsavulohimakit, joissa oli mätiä päällä, mutta muutkin olivat hyviä. Tykkäsin siis kovasti ja ainoana miinuksena oli tosiaan se, että tuo suurinkin annoskokko oli meikäläisen makuun liian pieni.

Ensi vuonna jälleen!

Peace man,

Helmi

PS. Kerroin joskus aiemmin, että kokeilin itse tehdyissä susheissa täytteenä chorizoa, joka toimi roolissaan yllättävän hyvin. Viimeksi laajensin näitä täytekokeiluita kanaan. Kanasushia on kai jopa ihan "oikeasti" olemassa. Kana toimi täytteenä myös kivasti, varsinkin avokadon kanssa, eli kannattaa kokeilla!


Translation:

I tried bar Intro's sushies on Friday and enjoyed them a lot. The only down side was that the biggest portion (9 sushies) was a wee too small for my taste. Thank God for appertisers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti