tiistai 20. marraskuuta 2012

Jouluhäppeninkejä Kuopiossa

Vaikkei rakastaisikaan joulua ylettömästi, joulunalusaika on siitä mukavaa, että silloin tapahtuu paljon. Kokosin alle joitakin jouluisia tapahtumia, joita Kuopiossa pääsee ihastelemaan marras–joulukuussa.

Kuopion joulukauden avajaiset 24.11.2012

Joulukauden avajaisia vietetään kauppatorilla tulevana lauantaina klo 12 eteenpäin. Luvassa on erilaista ohjelmaa musiikista taikatemppuihin ja paikalla on myös joulupukki, jolle perheen pienimmät (tai miksei isommatkin) voivat esittää lahjatoiveitaan. Avajaisten päätteeksi järjestetään ilotulitus, jonka raketit alakavat paukkua klo 16:15. Jospa sitä itsekin kävisi kertomassa pukille pari lahjatoivetta...

Tähtituiskua-tapahtuma Kansalaisopistolla 12.12.2012

Kansalaisopistolla (Puistokatu 20) järjestetään 12.12. klo 12–18 opiston perinteinen Tähtituiskua-tapahtuma. Tapahtumassa esitellään kansalaisopiston eri kursseilla tehtyjä töitä sekä niiden toimintaa ja luvassa on myös työpajoja sekä opiskelijoiden esityksiä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Aiempina vuosina Tähtituiskua-tapahtumassa on ollut myös myynnissä erilaisia käsitöitä sekä muita tuotteita. Jos joululahjat ovat vielä ostamatta, täältä on hyvä aloittaa!

Torikujan joulu 14.–16.12. ja 21.–23.12.2012

Pikku Pietarin torikuja avautuu myös joulun alla kahden viikonlopun ajaksi. Torikujalla voi käydä nauttimassa sen tunnelmasta sekä hankkimassa sitten ne loput joululahjat. Kuja on avoinna 14.–16.12. ja 21.–23.12. pe–la klo 10–17 ja su klo 12–17.

Naatitaan siis joulusta ihan uunalleen, vaikka se kaikki lumi ehtikin jo sulaa pois!

Peace man,

Helmi

PS. Kuopiossa pitäisi ilmeisesti tänä vuonna olla jälleen myös Tanssiva joulukalenteri, joka tarkoittaa tanssillisia performansseja ympäri kaupunkia joulukuun aikana. Pitäkää siis silmät ja korvat auki!


Translation:

Christmas means different kinds of events all over the town. The first one is on 24.11. at the market square when Kuopio's Christmas season will be opened. Santa Clause himself is going to be present, and the whole event is crowned with fireworks. The event starts at 12 am and the fireworks at 4.15 pm. A great opportunity to tell Santa what you want for Christmas...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti