sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ihana Adele

Jotkut julkisuuden henkilöt ovat sellaisia, ettei heitä voi kuin rakastaa ja kunnioittaa, varsinkin, jos he itse tekevät jotakin sellaista, jota rakastavat. Sen nimittäin näkee ihmisestä.

Olen tainnut joskus aiemminkin mainita siitä, että liikutun aina suunnattomasti, kun näen jokun ihmisen, esimerkiksi muusikon tai tanssijan, tekevän jotakin, jossa hän on hyvä ja josta hän nauttii. Dancet, Talentit, Voice of Finlandit ja muut kykyjenetsintäkilpailut ovatkin minulle siis yhtä kyynelten juhlaa.

Törmäsin perjantaina YouTubessa videoon, joka on taltioitu Adelen vuonna 2011 the Royal Albert Hallissa pidetyltä live-keikalta. Koko keikka on joskus taidettu näyttää Suomenkin televisiossa, mutta itse en ole sitä nähnyt.

Adele laulaa videolla Someone like you -kappalettaan ja liikuttuu esityksen lopussa itsekin. En ihmettele, sillä, kun katsoo konsertin yleisöä ja sen reaktioita kappaleen aikana sekä sitä antaumusta, jolla yleisö laulaa kappaleen mukana, ei omakaan silmä pysy kuivana. Se rakkaus, kunnioitus ja yhteys, jota yleisö on varmasti kokenut artistiin tuolla hetkellä, välittyy myös videolta. Upeaa, ei voi muuta sanoa.

Adele: Someone like you (Live at the Royal Albert Hall)

Peace man,

Helmi

PS: Taidan olla vähän rakastumassa Mikko von Hertzeniin. Mies on osoittanut Talentissa  olevansa aivan äärimmäisen sympaattinen kaveri. On hienoa, kun kykyjenetsintäkilpailujen myötä nousee uudella tavalla esiin myös julkisuuden henkilöitä. Keväällä näin kävin Elastiselle ja nyt taitaa sitten olla von Hertzenin veljeksen vuoro.


Translation:

Adele, an artist who is great in what she is doing. It's touching, as is the video of her live performance at the Royal Albert Hall in 2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti