keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kirjalöytöjä

Olen tainnut joskus mainita, että Citypörssi on aarreaitta? No se ei pettänyt tälläkään kertaa. Onnistuin löytämään sieltä erään teoksen, joten olen kaipaillut kirjahyllyni täytteeksi jo pidemmän aikaa. Sydän oikein hyppäsi, kun näin sen nököttävän hyllyssä.


Edgar Allan Poen Korppi ja Kultakuoriainen sisältää kokoelman herran kauhukertomuksia. Jouduin lukemaan tämän joskus lukiossa jollekin kurssille ja ihastuin ikihyviksi.

Suosikkitarinani teoksessa on Tohtori Tarrin ja Professori Fetherin menetelmä. Ja kyllähän se nimensäkin mukaisesti sisältää Poen todennäkköisesti tunnetuimman tarinan eli Korpin. Nevermore.

Toinen kirjallinen löytöni oli Jules Vernen Tsaarin kuriiri. Kuuntelimme tätä siskoni kanssa aina pieninä kasettikirjana ja se oli niin jännä! Pakko kokeilla nyt aikuisiällä uudestaan, nostaako Ivan Ogarevin tarina vielä kylmiä väreitä selkäpiihin.


Yhteensä nämä taisivat kustantaa kolme euroa. Kirpparilla ollessa unohtaa monesti tarkastaa myös kirjavalikoiman, mutta näköjään se kannattaa. Olen vakuuttunut, että jonain päivänä minä vielä löydän myös Agatha Christien Kymmenen pientä neekeripoikaakin jostain hyllyn rakosesta....

Peace man,

Helmi


Translation:

Found two books at Citypörssi which I've desired for some time. Me very happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti