perjantai 17. elokuuta 2012

Ravintolapäivä jyrää myös Kuopiossa

Jee! Tulevana sunnuntaina on jälleen Ravintolapäivä. Ja mikä kaikkein hienointa, Ravintolapäivänä tapahtuu tällä kertaa myös Kuopiossa useassa eri paikassa!

Ravintolapäivän ideanahan on, että kuka tahansa voi perustaa päiväksi oman ravintolan ja tarjota siellä haluamaansa ruokaa. Ilmeisesti aiempinakin Ravintolapäivinä Kuopiossa on ollut muutama siviilirohkeutta omaava yksilö, joka on laittanut oman kuppilansa päiväksi pystyyn, mutta tällä kertaa tarjolla on tosiaan useampikin vaihtoehto.

Kuopiossa sijaitsevien Ravintolapäivän ravintoloiden sijainnin voi katsoa tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta http://www.restaurantday.org/fi. Täältä löytyvät muun muassa Emman keksileipomo Niiralassa (Kaikukatu 79), Italialainen ravintola Café Elettra Päivärannassa (Pajulahdentie 21) sekä Bistro Villipiha Linnanpellolla (Linnanpellonkatu 52).

Mikäli vain olen hengen ja ruumiin voimissani sunnuntaina, käyn taatusti tutustumassa ainakin muutaman pop-up ravintolan tarjontaan. Ihan mahtavaa, että tällaista järjestetään!

Peace man,

Helmi


Translation:

The upcoming Sunday is a Restaurant Day which means that anyone can open a restaurant for a day. The locations where Restaurant Day is celebrated in Kuopio can be found on the festival's web pages at http://www.restaurantday.org/. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti